2 Aralık 2014 Salı

Gangnam Blues ( Gangnam 1970 ) Vizyonda Görmek İstiyoruz



" İmkanın sınırını görmek için imkansızı denemek lazım."
Fatih Sultan Mehmet Han

   Filmin alınması olmaz güç imkansız olarak düşünen arkadaşlarımız özellikle okusun yukarıdaki bu sözü..

   Bizim profil resmimiz de bir söz var "Pes edecek olsaydık asla başlamazdık "yazıyor bu öylesine yazılmış bir söz değil kurulduğumuz ilk sene 1 yıl boyunca projelerimize MinHo dönmedi  eğer ki biz onu etkilemeyi başaramıyoruz deyip vazgeçseydik MinHo bizden haberi olmazdı. Birçok örnek veririm bu konuda,biz bu filmi izlemek istiyoruz değil mi o halde 1 mail atıp ne kadar çok istediğimizi gösterebiliriz lütfen profillerinizde paylaşın sayfalarınızda paylaşın herkes haberdar olsun.



GÖNDERİLECEK E-POSTA ADRESİ İÇİN  info@birfilm.com

GÖNDERİLECEK METİN aşağıda

     Merhaba,

   Bizler, Kore dizisi ve filmlerini takip eden geniş bir izleyici kitlesi olarak Güney Kore'de yakın zamanda gösterime girilmesi planlanan "Gangnam Blues" diğer adıyla "Gangnam 1970" filminin Türkiye'de de vizyona girmesini istiyoruz. Bu filmi ülkemizdeki sinema salonlarımızda görmekten büyük bir mutluluk duyacağız. Ayrıca büyük bir kitle olarak salonları dolduracağımıza şüpheniz olmasın. Lütfen mailimizi dikkate alınız. Türkiye'de bir şahsın bu konu üzerinde çalıştığını, Gangnam Blues filminin Kore'deki dağıtımcı firması ile iletişime geçtiğini öğrendik. Kore dizi ve filmlerinin takipçileri olan bizler, bu durumdan dolayı oldukça heyecanlandık. Ne kadar büyük bir kitle olduğumuzu size göstermek amacıyla da mail atmaya karar verdik. Bizler Gangnam Blues filmini vizyonda görebilmeyi gerçekten yürekten istiyoruz.

Filmin Türkiye'deki dağıtımcılığını üstlenerek vizyona girmesini sağladığınız takdirde bizler çok mutlu olacağız. Tüm samimiyetimizle rica ediyoruz.

Dikkate almanız dileğiyle,

Türkiye'deki Kore Severler


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen tartışma yaratacak cümlelerden kaçınınız ve link paylaşmayınız.
Blogumda bu tarz yorumları yayınlamıyorum.
Bloguma tekrar beklerim. :))

Tasarım: Moka