20 Mayıs 2014 Salı

Minoz Turkey'den Flash Duyuru


Selam Okuyucu 

Bugün size çok önemli bir duyuruyu paylaşmak istiyorum.Minoz Turkey Admini Şule Minho'dan sizlere bomba gibi bir haber paylaşacağım.Mümkün olursa sizlerinde katılmanızı isterim.Haydi Şule adminimiz neler yazmış hep beraber okuyalım =)

"MinozTurkey olarak yıllardır çabalıyoruz.Allah'ın izniyle MinHo'nun Türkiye de bir konser verdiğini görmeden de durmayacağız !

Aşağıda verilen linkteki ankete istiyorum şeklinde oy verin.Eğer destek olmayacaksanız rica ediyoruz istemiyorum a tıklayarak köstek de olmayın.

Anket Linki : http://www.wishn-tr.com/



Anketi doldurduktan sonra sizlerden tek istediğimiz katılımız evet bit konserin gerçekleşmesi için katılım önemlidir.Ülkemizde Hallyu Starlarına olan ilgi pek bilinmiyor.Lee MinHo konseri ile birlikte ne kadar çok ilgi oduğunu gösterirsek diğer Hallyu starların ve KPOP grupların da gelebilmesi için büyük bir adım atmış oluruz.SESİMİZİ DUYURMAK İÇİN HEP BİRLİKTE MÜCADELE EDELİM.BİZİMLE BİRLİKTE OLUN!.Türkiye de bu zamana kadar özel bir etkinlik olmadığı için ( Müzik Bank EXPO kapsamındaydı ) emin olamıyorlar.Lee MinHo'nun olabilesi konseri kendimizi göstermemiz için biz Kore fanları için büyük bir fırsat.

Organizasyon firması dışında bilet fiyatları belirlenmez ise tahmini tek fiyat şeklinde 150 TL olacaktır.Siz yinede olabilecek her türlü değişikliğe hazırlıklı olun arkadaşlar.

İNŞALLAH HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ BU EMEKLER BU ÇABA BOŞA GİTMEYECEK ALLAH'IN İZNİYLE .. 

Onun gözlerine bakarak My Everything te eşlik edip Say Yes şarkısını söylerken YES ! diye bağıracağız değil mi arkadaşlar ? 

LÜTFEN ANKETİ DOLDURMAYI UNUTMAYIN ANKETİN DOLDURULMASI ÖNEMLİ !

BU GÖNDERİYİ PAYLAŞARAK DAHA FAZLA KİŞİNİN HABERDAR OLMASINI KENDİNİ HAZIRLAMASINA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİZ "

Şule Minho
Minoz Turkey Admini


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen tartışma yaratacak cümlelerden kaçınınız ve link paylaşmayınız.
Blogumda bu tarz yorumları yayınlamıyorum.
Bloguma tekrar beklerim. :))

Tasarım: Moka